Christa Dam Hede
Dyrlæge, daglig leder
Christa er kandidat fra Københavns Universitet i 2000 og har lige siden sin kandidat eksamen arbejdet udelukkende med mindre husdyr. Karrieren startede med 5 år på et dyrehospital, hvorefter Christa startede Centrum Dyreklinik i København. Interessen for at gøre en forskel er stor og videreuddannelse har hele tiden været vægtet meget højt.
 
Christa har videreuddannet sig både indenfor kirurgi og intern medicin, og varetager de mere komplicerede operationer på klinikken. Christa har stor interesse indenfor hjertelidelser hos hund og kat og er i gang med at specialisere sig indenfor kattemedicin. Som første i Danmark har Christa bestået et Advanced Certificate i feline behaviour, en eksamen som bidrager til øget faglig viden til vores klienter i katte-klinikken.
Amalie Sejr Dinsen
Dyrlæge
Amalie blev færdiguddannet dyrlæge i 2013 med speciale i diagnosticering og behandling ad mindre husdyr. Straks efter endt uddannelse fik Amalie ansættelse på Centrum Dyreklinik i København. Her har hun dygtiggjort sig indenfor især medicinsk udredning., behandling af kaniner og marsvin samt tandbehandlinger.
 
Amalie er engageret i sit fag, og holder sig løbende opdateret ved at deltage i kurser og efteruddannelsesforløb. Alt dette for at kunne leve op til sit eget motti om at "ting er kun sjove, hvis man er dygtig til dem"

Amalie skal efter endt barsel igang med at videreuddanne sig indenfor de emner hun især brænder for; tandbehandling af hunde katte kaniner og gnavere.
Louise er kandidat fra Københavns universitet i år 2016, og har siden arbejdet udelukkende med mindre husdyr.
 
Louise startede karrieren på en dyreklinik i Nordsjælland og har tidligere også været frivillig på både gadehunde- og forskningsprojekter i udlandet. Louise er en meget alsidig og empatisk dyrlæge, der arbejder med en ro og grundighed.
 
Louise har desuden efteruddannet sig i Veterinær Kiropraktik i Tyskland, hvilket klinikkens hunde og katte allerede nyder godt af.
Louise Ellegaard Pedersen
Dyrlæge, Certificeret Veterinær Kiropraktor
Michelle Lyck Larsen
Michelle startede på klinikken som elev i år 2014 og er sidenhen blevet Autoriseret Veterinærsygeplejerske i år 2017. Michelle er også uddannet hundetræner samt adfærdsbehandler ved Norske Turid Rugaas.
 
Du finder Michelle hver dag på klinikken, hvor hun som sygeplejerske har en bred vifte af opgaver. Både som adfærdsbehandler og som ledende sygeplejerske i tæt samarbejde med dyrlægerne.
Ledende Autoriseret Veterinærsygeplejerske
Siff Helene Krabbe
Klinikassistent og receptionist
Siff startede i sin tid som virksomhedspraktikant i 2015, og fandt derefter sin faste plads på klinikken. I starten var det mest praktiske gøremål men efterhånden som hun har fået tillært sig flere færdigheder og gået på forskellige kurser, hjælper Siff nu med stort set alt, der mangler et par hænder til. Hun sidder dog som oftest i receptionen og hjælper vores kunder med vejledning i alt fra foder til korrekt indgivelse af medicin.

Siff har tidligere forsøgt sig med flere uddannelser, og har herigennem fået interesse for en bred vifte af forskellige emner. Som så mange andre, har hun altid syntes om dyr og har haft forskellige af slagsen siden barndommen. Siff starter sideløbende med sin ansættelse på Centrum Dyreklinik også på Animal Science på Københavns universitet.
Tanya Timann Hansen
Klinikassistent, Cand. Scient. Animal science

Tanya er kandidat i Animal Science; Husdyrvidenskab, fra Københavns Universitet i 2017, med speciale i ernæring, og foder til mindre husdyr. Tanya er i gang med at blive certificeret hundemassør og er derudover også certificeret hundeinstruktør. 

 

Du vil kunne møde Tanya i klinikken, hvor hun hjælper vores søde kunder med vægtplaner til både hunde, katte kaniner og gnavere.

Neline Wiberg Gümoes
Dyrlægestuderende 

Neline blev optaget på veterinærmedicin i 2016 og færdiggør sin uddannelse i 2022. I februar 2018 blev Neline ansat her på Centrum Dyreklinik. Nelines primære interesse har altid været familiedyrene, og særligt klinisk patologi, hvorfor jobbet på klinikken er af stor betydning.


Neline fungerer som klinikkens blæksprutte. Du vil derfor både kunne finde hende ved dyrlægernes side, i receptionen og på telefonen, hvor hun med smil og stor interesse står klar til at imødekomme spørgsmål og problemstillinger på bedste vis.

Cathrine S. Lindeschou Jensen
Dyrlægestuderende

Cathrine blev bachelor i veterinærmedicin fra Københavns Universitet i 2018, og i gang med kandidaten og forventes færdiguddannet i 2021 som cand.vet.med. Cathrine vil gerne som færdiguddannet arbejde i smådyrspraksis.


Cathrine arbejder som assistent for dyrlægerne, lufter de indlagte hunde, rengører klinikken og hjælper til hvor der er brug for det. Du vil kunne møde Cathrine i receptionen samt på telefonen, hvor hun er klar på at hjælpe vores søde kunder.

Amalie Hagemann
Dyrlægestuderende

Amalie, også kaldet Malle i klinikken, blev bachelor i veterinærmedicin i sommeren 2018 med et projekt der undersøger effekten af behandlingsformer til hudlidelser hos hunde.

 

Amelie har siden 2017 været ansat i klinikken, hvor indblikket i den daglige gang på en smådyrsklinik, har hjulpet med at give et bedre billede af de forskellige fagområder i veterinærfaget. Det er især klinisk patologi og udredningen af denne hos hund, kat og gnavere som optager Amalie.


Amalie har en blæksprutte funktion i klinikken hvormed du både vil kunne møde hende i vores reception og på telefonen samt ved siden af dyrlægen altid klar med en hjælpende hånd.

Nanna Vilhelmsen
Dyrlægestuderende

Nanna blev optaget på veterinærstudiet i 2017 og færdiggær sin uddannelse i 2013. Nanna blev ansat på klinikken i år 2018 og du vil kunne møde hende i vores reception og på telefonen med et stort smil og stor tålmodighed til både vores to-og firbenede klienter. 

 

Nanna har erfaring som klinikassistent fra anden klinik og har også arbejdet på et rehabilitationscenter i Sydafrika.

33 31 12 80

©2019 by Centrum Dyreklinik