top of page
Chr2
Christa Dam Hede
Dyrlæge, daglig leder
Christa er kandidat fra Københavns Universitet i 2000 og har lige siden sin kandidat eksamen arbejdet udelukkende med mindre husdyr. Karrieren startede med 5 år på et dyrehospital, hvorefter Christa startede Centrum Dyreklinik i København. Interessen for at gøre en forskel er stor og videreuddannelse har hele tiden været vægtet meget højt.
 
Christa har videreuddannet sig både indenfor kirurgi og intern medicin, og varetager de mere komplicerede operationer på klinikken. Christa har stor interesse indenfor hjertelidelser hos hund og kat og er i gang med at specialisere sig indenfor kattemedicin. Som første i Danmark har Christa bestået et Advanced Certificate i feline behaviour, en eksamen som bidrager til øget faglig viden til vores klienter i katte-klinikken.
Louise er kandidat fra Københavns universitet i år 2016, og har siden arbejdet udelukkende med mindre husdyr.
 
Louise startede karrieren på en dyreklinik i Nordsjælland og har tidligere også været frivillig på både gadehunde- og forskningsprojekter i udlandet. Louise er en meget alsidig og empatisk dyrlæge, der arbejder med en ro og grundighed.
 
Louise har desuden efteruddannet sig i Veterinær Kiropraktik i Tyskland, hvilket klinikkens hunde og katte allerede nyder godt af.
LE1_edited.png
Louise Ellegaard Pedersen
Dyrlæge, Certificeret Veterinær Kiropraktor
Laura1
Laura Lind Flintrup
Dyrlæge

Laura er kandidat i veterinærmedicin med afsluttende hovedfag indenfor mindre husdyr, fra Københavns Universitet i sommeren 2020.

Laura er vores nyeste dyrlæge her på Centrum Dyreklinik og hun har stor interesse indenfor især medicinske patienter, kaniner og gnavere, og hun har bl.a. været på kurser i almen kirurgi i udlandet.

Hun har tidligere arbejdet på klinikken som studentermedhjælper, og kender derfor de fleste patienter og deres ejere.

Privat bor hun på Frederiksberg med sin kæreste og ruhårede gravhund, Molly.

Carlotta1
Carlotta Citerni 

Carlotta er uddannet dyrlæge i 2013 fra universitetet i Bologna i Italien. Siden da har hun arbejdet med kæledyr på flere dyrlæge klinikker i Italien og i USA.

 

I 2016 flyttede Carlotta til København og påbegyndte sit PhD-studie i kardiologi ved Københavns Universitethvorfra hun fik tildelt sin ph.d.-titel i juni 2020. Hun har en stor interesse for kardiologi og billede-diagnostik, og efteruddannelse har altid været hendes højeste prioritet.

 

Carlotta har været en del af Centrum Dyreklinik-teamet siden juli 2020. På klinikken arbejder hun som specialist inden for ultralydsdiagnostik og kardiologi sammen med Christa, og hun tager sig også af anæstesi til de kirurgiske procedurer.

Dyrlæge, PhD
Tea2.jpg
Tea Bergmann Jensen
Dyrlæge
Tea blev færdiguddannet dyrlæge i 2014, og har siden udelukkende arbejdet med smådyr på flere klinikker, både i Jylland og på Sjælland. Hun har siden januar 2020 været ansat ved Centrum Dyreklinik.

I klinikken varetager hun både medicinske udredninger og kirurgi. Hun prioriterer at holde sig løbende opdateret på kursusforløb både i ind- og udland.

“Jeg elsker mit arbejde som smådyrsdyrlæge og brænder for at gøre en forskel. Jeg sætter en stor ære i, altid at gøre det til den bedst mulige oplevelse at skulle til dyrlæge, både for dyr og ejer". 
Tea er p.t. på barselsorlov, men vi glæder os til at se hende tilbage i klinikken igen i løbet af 2021.
Amalie2_edited.jpg
Amalie Sejr Dinsen
Dyrlæge
Amalie blev færdiguddannet dyrlæge i 2013 med speciale i diagnosticering og behandling ad mindre husdyr. Straks efter endt uddannelse fik Amalie ansættelse på Centrum Dyreklinik i København. Her har hun dygtiggjort sig indenfor især medicinsk udredning., behandling af kaniner og marsvin samt tandbehandlinger.
 
Amalie er engageret i sit fag, og holder sig løbende opdateret ved at deltage i kurser og efteruddannelsesforløb. Alt dette for at kunne leve op til sit eget motto om at "ting er kun sjove, hvis man er dygtig til dem"

Amalie er  igang med at videreuddanne sig indenfor de emner hun især brænder for; tandbehandling af hunde katte kaniner og gnavere.
Siff1_edited.png
Siff Helene Krabbe
Klinikassistent og receptionist
Siff startede i sin tid som virksomhedspraktikant i 2015, og fandt derefter sin faste plads på klinikken. I starten var det mest praktiske gøremål men efterhånden som hun har fået tillært sig flere færdigheder og gået på forskellige kurser, hjælper Siff nu med stort set alt, der mangler et par hænder til. Hun sidder dog som oftest i receptionen og hjælper vores kunder med vejledning i alt fra foder til korrekt indgivelse af medicin.

Siff har tidligere forsøgt sig med flere uddannelser, og har herigennem fået interesse for en bred vifte af forskellige emner. Som så mange andre, har hun altid syntes om dyr og har haft forskellige af slagsen siden barndommen. Siff starter sideløbende med sin ansættelse på Centrum Dyreklinik også på Animal Science på Københavns universitet.
Kristin.jpg
Kristín Jóhanna Adalsteinsdottir
Dyrlægestuderende

Kristín kom til Danmark fra Island i 2014, og arbejdede på en kvægbesætning i Jylland inden hun blev optaget på dyrlægeuddannelsen i 2015. 

 

Kristín har stor interesse for kirurgi og har altid drømt om at arbejde i blandet praksis. Kristín bliver færdiguddannet cand.med.vet sommer 2021. 

 

Kristín assisterer dyrlægerne på Centrum Dyreklinik og hjælper rundt hvor der er behov for. Du vil kunne møde hende både på telefonen og i receptionen, hvor hun hjælper kunderne og deres kæledyr.  

Neline_3.png
Neline Wiberg Gümoes
Dyrlægestuderende 

Neline blev optaget på veterinærmedicin i 2016 og færdiggør sin uddannelse i 2022. I februar 2018 blev Neline ansat her på Centrum Dyreklinik. Nelines primære interesse har altid været familiedyrene, og særligt klinisk patologi, hvorfor jobbet på klinikken er af stor betydning.


Neline fungerer som klinikkens blæksprutte. Du vil derfor både kunne finde hende ved dyrlægernes side, i receptionen og på telefonen, hvor hun med smil og stor interesse står klar til at imødekomme spørgsmål og problemstillinger på bedste vis.

cathrine01
Cathrine S. Lindeschou Jensen
Dyrlægestuderende

Cathrine blev bachelor i veterinærmedicin fra Københavns Universitet i 2018, og i gang med kandidaten og forventes færdiguddannet i 2021 som cand.vet.med. Cathrine vil gerne som færdiguddannet arbejde i smådyrspraksis.


Cathrine arbejder som assistent for dyrlægerne, lufter de indlagte hunde, rengører klinikken og hjælper til hvor der er brug for det. Du vil kunne møde Cathrine i receptionen samt på telefonen, hvor hun er klar på at hjælpe vores søde kunder.

Sophia1
Sophia Victoria Kepka
Dyrlægestuderende

Sophia blev bachelor i veterinærmedicin fra Københavns Universitet i sommeren 2020 og går i gang med kandidaten i 2021.

 

Sophia blev ansat på vores søsterklinik Centrum Dyreklinik i Espergærde i januar 2018, og har arbejdet der siden, og er nu også at finde på Frederiksberg.

 

Sophias primære interesse er tand- og mundhulekirurgi, hvorfor jobbet på klinikken er af stor betydning. 

 

Sophia arbejder som klinikassistent og vil derfor kunne findes ved dyrlægernes side, i receptionen og ved telefonen, hvor hun altid er klar på at hjælpe vores søde kunder og svare på spørgsmål på bedste vis.

blank-profile-picture-coming-soon.png
Emily
Veterinærsygeplejerske-elev

Emily startede som klinikassistent på Dyreklinikken Rungstedvej i august 2018, hvor hun i oktober 2018 overgik til veterinærsygeplejerskeelev. Efter halvandets års tid i vante rammer i Rungsted, var hun klar til at prøve nye udfordringer, og startede derfor på Centrum dyreklinik i juni 2020.

 

Her på klinikken vil I kunne træffe Emily både på telefon og bag skranken. Derudover vil hun være til stede under diverse operationer, samt behandlinger og pleje af klinikkens patienter.

Isabella2
Isabella Lykke Stensborg
Veterinærsygeplejerske-elev
bottom of page