top of page
Chr2
Christa Dam Hede
Dyrlæge, daglig leder

Christa er kandidat fra Københavns Universitet i 2000 og har lige siden sin kandidat eksamen arbejdet udelukkende med mindre husdyr. Karrieren startede med 5 år på et dyrehospital, hvorefter Christa startede Centrum Dyreklinik i København. Interessen for at gøre en forskel er stor og videreuddannelse har hele tiden været vægtet meget højt.
 
Christa har videreuddannet sig både indenfor kirurgi og intern medicin, og varetager de mere komplicerede operationer på klinikken. Christa har stor interesse indenfor hjertelidelser hos hund og kat og er i gang med at specialisere sig indenfor kattemedicin. Som første i Danmark har Christa bestået et Advanced Certificate i feline behaviour, en eksamen som bidrager til øget faglig viden til vores klienter i katte-klinikken.

Louise2_edited.png
Louise Ellegaard Pedersen
Dyrlæge, Certificeret Veterinær Kiropraktor

Louise er kandidat fra Københavns universitet i år 2016, og har siden arbejdet udelukkende med mindre husdyr.
 
Louise startede karrieren på en dyreklinik i Nordsjælland og har tidligere også været frivillig på både gadehunde- og forskningsprojekter i udlandet. Louise er en meget alsidig og empatisk dyrlæge, der arbejder med en ro og grundighed.
 
Louise har desuden efteruddannet sig i Veterinær Kiropraktik i Tyskland, hvilket klinikkens hunde og katte allerede nyder godt af.

Carlotta1
Carlotta Citerni 
Dyrlæge, PhD

Carlotta er uddannet dyrlæge i 2013 fra universitetet i Bologna i Italien. Siden da har hun arbejdet med kæledyr på flere dyreklinikker i Italien og i USA.

 

I 2016 flyttede Carlotta til København og påbegyndte sit PhD-studie i kardiologi ved Københavns Universitet hvorfra hun fik tildelt sin ph.d.-titel i juni 2020. Hun har en stor interesse for kardiologi og billede-diagnostik, og efteruddannelse har altid været hendes højeste prioritet.

 

Carlotta har været en del af Centrum Dyreklinik-teamet siden juli 2020. På klinikken arbejder hun særligt med ultralydsdiagnostik og kardiologi sammen med Christa, og hun tager sig også af anæstesi til de kirurgiske procedurer.

Karoline_billede.jpg
Karoline Welling
Dyrlæge

Karoline blev færdiguddannet dyrlæge i 2023 og er kommet til klinikken fra Lyngby Dyrehospital. Hos Centrum varetager Karoline både medicinske udredninger og kirurgi.  Faglig udvikling står Karoline nært, og hun går ikke af vejen for at tage en udfordring op. På klinikken er hun allerede en meget værdsat kollega og dyrlæge, hvor Karolines store grad af empati og omsorg skinner tydeligt igennem. 

Siff1_edited.png
Siff Helene Krabbe
Klinikassistent og receptionist

Siff startede i sin tid som virksomhedspraktikant i 2015, og fandt derefter sin faste plads på klinikken. I dag arbejder hun med stort set alt, der mangler et par hænder til, og er en vigtig go-to-person i klinikken. Hun sidder dog som oftest i receptionen og hjælper vores klienter med booking og vejledning i alt fra foder til korrekt indgivelse af medicin.

Siff har en bred interesse for dyr og indenfor forskellige emner. Hun har bl.a.  gennemført ISFM's uddannelse: Cat Friendly Veterinary Receptionist og går med overvejelser om at starte på Animal Science på Københavns Universitet sideløbende med sin ansættelse i Centrum Dyreklinik.

Isabella2_edited.png
Isabella Lykke Stensborg
Veterinærsygeplejerske-elev

Isabella bliver færdiguddannet som veterinærsygeplejerske til foråret 2024, og hun har været i klinikken igennem hele sin uddannelse. Hun har opbygget stærke kompetencer i operationen, hvor især anæstesi og monitorering er blot nogle af hendes styrkeområder.  Vi er allerede ved at lægge planer for hendes efteruddannelse, hvor det er målet at bygge ovenpå de eksisterende styrker – helt i forlængelse af klinikkens høje standarder for faglighed.

Isabella er en skøn kollega, der spreder godt humør i hverdagen og til fest. Der brænder et stort hjerte for dyr, og der bliver altid lagt ekstra kræfter i de patienter, der har brug for ekstra omsorg.

Mette_Koch_edited.jpg
Mette
Veterinærsygeplejerske-elev

Mette startede som veterinærsygeplejerskeelev på Centrum Dyreklinik i januar, 2023, hvor hun kom fra en stilling i Nokas. Hun har arbejdet frivilligt på forskellige rehabiliteringscentre i bl.a. Afrika og Australien og har på den baggrund udviklet et godt tag på dyr. Som noget lidt usædvanligt for branchen er Mette også uddannet som bachelor i digital konceptudvikling og har bl.a. arbejdet forskellige steder med digital marketing. Nu er hun dog gået 100% ind på opgaven med at hjælpe dyr, og det er vi meget glade for på Centrum Dyreklinik, hvor hun allerede demonstrerer et stort talent på sit felt.

Anita
Teamleder og ansvarlig for reception, butik og kundeservice

Anita er kommet til klinikken i starten af 2023 fra en spændende stilling som dyre- og driftschef i Knuthenborg Safaripark. I dag har Anita en vigtig rolle i klinikken som ansvarlig for receptionen, hvor hun binder mange opgaver sammen for at give klienterne den bedst mulige oplevelse. I den forbindelse har hun netop bestået uddannelsen ISFM’s Cat Friendly Veterinary Receptionist helt i tråd med klinikkens profil som certificeret Cat Friendly Clinic.

Til daglig er Anita en uundværlig kollega, der altid spreder godt humør og holder hovedet koldt midt i al travlheden.

blank-profile-picture-coming-soon.png
Billede_Anita.jpg
Rikke2_edited.png
Rikke
Dyrlægestuderende
Josefine2_edited.png
Josephine
Dyrlægestuderende

Cathrine blev bachelor i veterinærmedicin fra Københavns Universitet i 2018, og i gang med kandidaten og forventes færdiguddannet i 2021 som cand.vet.med. Cathrine vil gerne som færdiguddannet arbejde i smådyrspraksis.


Cathrine arbejder som assistent for dyrlægerne, lufter de indlagte hunde, rengører klinikken og hjælper til hvor der er brug for det. Du vil kunne møde Cathrine i receptionen samt på telefonen, hvor hun er klar på at hjælpe vores søde kunder.

Cirkeline2_edited.png
Cirkeline
Dyrlægestuderende

Sophia blev bachelor i veterinærmedicin fra Københavns Universitet i sommeren 2020 og går i gang med kandidaten i 2021.

 

Sophia blev ansat på vores søsterklinik Centrum Dyreklinik i Espergærde i januar 2018, og har arbejdet der siden, og er nu også at finde på Frederiksberg.

 

Sophias primære interesse er tand- og mundhulekirurgi, hvorfor jobbet på klinikken er af stor betydning. 

 

Sophia arbejder som klinikassistent og vil derfor kunne findes ved dyrlægernes side, i receptionen og ved telefonen, hvor hun altid er klar på at hjælpe vores søde kunder og svare på spørgsmål på bedste vis.

Anne2_edited.png
Anne
Dyrlægestuderende
blank-profile-picture-coming-soon.png
Malene
Dyrlægestuderende

Sophia blev bachelor i veterinærmedicin fra Københavns Universitet i sommeren 2020 og går i gang med kandidaten i 2021.

 

Sophia blev ansat på vores søsterklinik Centrum Dyreklinik i Espergærde i januar 2018, og har arbejdet der siden, og er nu også at finde på Frederiksberg.

 

Sophias primære interesse er tand- og mundhulekirurgi, hvorfor jobbet på klinikken er af stor betydning. 

 

Sophia arbejder som klinikassistent og vil derfor kunne findes ved dyrlægernes side, i receptionen og ved telefonen, hvor hun altid er klar på at hjælpe vores søde kunder og svare på spørgsmål på bedste vis.

Amalie2_edited.jpg
Amalie Sejr Dinsen
Dyrlæge
Amalie blev færdiguddannet dyrlæge i 2013 med speciale i diagnosticering og behandling ad mindre husdyr. Straks efter endt uddannelse fik Amalie ansættelse på Centrum Dyreklinik i København. Her har hun dygtiggjort sig indenfor især medicinsk udredning., behandling af kaniner og marsvin samt tandbehandlinger.
 
Amalie er engageret i sit fag, og holder sig løbende opdateret ved at deltage i kurser og efteruddannelsesforløb. Alt dette for at kunne leve op til sit eget motto om at "ting er kun sjove, hvis man er dygtig til dem"

Amalie arbejder til dagligt i Centrum Dyreklinik Espergærd, men vikarierer ind i mellem på Centrum Dyreklinik i Frederiksberg.
Laura1
Laura Lind Flintrup
Dyrlæge

Laura er kandidat i veterinærmedicin med afsluttende hovedfag indenfor mindre husdyr, fra Københavns Universitet i sommeren 2020.

Laura er vores nyeste dyrlæge her på Centrum Dyreklinik og hun har stor interesse indenfor især medicinske patienter, kaniner og gnavere, og hun har bl.a. været på kurser i almen kirurgi i udlandet.

Hun har tidligere arbejdet på klinikken som studentermedhjælper, og kender derfor de fleste patienter og deres ejere.

Laura arbejder til dagligt i Centrum Dyreklinik Espergærd, men vikarierer ind i mellem på Centrum Dyreklinik i Frederiksberg.

bottom of page